Vår första utställning :)

Ja igår så var vi på Bro-Håbo BK och deltog i vår första utställning, den var såklart inofficiell eftersom hon är så liten än. Var rätt nervös innan, var inte säker på om jag skulle fatta vad jag skulle göra och när :P Men det gick jättebra! Vi var allra först ut, Chess var den enda kelpie valpen, hon blev BIR valp och fick ett HP. Den vuxna kelpien som kom in efter oss fick gå därifrån tomhänt. Så de hade ju lika gärna kunnat tycka att hon inte dög :) Är glad för våra rosetter. Vi blev tvungna att vänta 6 timmar på att BIS finalen skulle komma igång, där fick hon tävla mot alla andra valpar som och hade blivit bäst i sin ras. Vi gick inte vidare där, en fransk bulldog vann :)

Det var rätt kallt och ruggigt hela dagen, då och då så verkligen ösregnade det. Tur att jag hade sällskap av Mia och taxen Vilja (Vilja och Chess är födda samma dag, och Mia har Chess moster Etta). Tyvärr så blev det ingen rosett för Vilja :( Hon hade ett litet överbett för dagen. Men vi ska försöka åka på fler utställningar tillsammans :)

Domarens omdöme:

Fyra mån, feminin tik. Härligt pigment, aningens stora öron. Vackert uttryck. Bra hals och manke, lite svag i ryggen. Något kort kors. Utmärkt förbröst, bra vinklar. Passande benstomme. Bra tassar. Rör sig bra från alla håll, alert och vaken. Välvisad!
Mentalitet: Mycket trevlig!

HP BIR valp.
Kommentarer
Postat av: Camilla Ersson

GRATTIS! Hon ser ut att tycka det är kul på filmerna! :D Mamma Esther har för övrigt likadana rosetter! ;D

Jätteroligt!!!

Hälsningar från stolt Mamma Esther & "mormor" Camilla :)

2010-06-14 @ 01:29:51
Postat av: Anders

Grattis, grattis, det var väl inte så svårt. Synd på vädret fast det är ju bättre för hundarna ät het sol. Det där med stora öron och svag rygg är ju något som kommer med tiden. Men något måste de ju skriva.

Nu hittar du ju till Bro så du kan komma och hälsa på våra hundar. Jag har mer eller mindre vuxit upp på Bro-Håbo brukshundsklubb även om det var länge sedan jag var där nu. Har åkt förbi några gånger när jag åkte och köpt Magnusson ellr varit hos Stavenborn.

2010-06-14 @ 19:38:51
URL: http://operationsbloggen.blogspot.com/
Postat av: Emilie Persson

Vart kan man hitta propositioner till sånna där tävlingar? Chess bror vill ju med åka på sånt :):):):)

2010-07-04 @ 00:38:22
URL: http://www.emiliepersson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0