Hämta snuset!


Update

Jag har inte riktigt haft tid för att blogga. Men får väl göra en liten update :)

Martin är fortfarande i Kosovo, men den 19 oktober kommer han hem till Sverige! *Wiiee*
När han kommer hem ska vi sätta igång med att renovera lägenheten, vi ska främst byta golv (till mörk valnöt) och måla om. Sen får vi hem en gigantisk ny soffa och så får man inreda lite nytt sen :)

Eftersom Martin inte är hemma så kretsar livet allra mest runt Chess just nu. Vi har börjat gå en kurs i tävlingslydnad, vi träffas varannan torsdag, så man har tid att träna emellan tillfällena.
Vi har också skaffat oss en träningskompis, Anette med kelpien Ally.

Jag och Chess tränar korta stunder varje dag för att få till momenten. Alexandra och Daisy går samma kurs, så vi tränar tillsammans ibland. Anette försöker jag träffa en gång i veckan.
På söndagar kl 10 (om jag inte jobbar) så har det blivit rutin att åka ut till hundöarna på Drottningholm.

De senaste 6 veckorna så har jag varit hjälpare på en fortsättningskurs i agility, övar så jag kan bli agilityinstruktör sjäv en vacker dag ;) Men nu är den kursen slut. Så får vi se vad som händer i vår. Då ska jag och Chess börja träna agility!

Vi har också varit iväg och vallat några gånger, nu har Chess fattat varför fåren är där iaf. Så nu har vi uppehåll tills hon är runt 1 år. Så man kan ställa högre krav på henne sen.

Vi har varit på två inoff utställningar, Chess blev BIR valp 3 och fick HP på den första, och blev BIR valp, BIG 5 och HP på den andra :)


Tänkte försöka föra träningsdagbok på bloggen lite grann, så ska försöka blogga mer och lägga upp filmer på hur vi utvecklas :)

RSS 2.0